středa 13. října 2010

Aktuální info!

S novým semestrem pokračuje činnost studentské sekce!

Pro ty, kdo se nemohli zúčastnit zahajovací schůzky nebo si zapomněli poznačit ten správný kontakt, případně si něco rozmysleli shrneme základní informace i tady na blogu.


Etiketa a protokol

vedoucí projektu: Kristína Tabačková

Pro pamětníky je hodno poznamenat, že tento projekt začal před dvěma lety s cyklem přednášek o Etiketě s těmi nejprestižnějšími hosty. Loni měl přijet europoslanec Kukan, kterému přílet překazila islandské sopka. Pokud Vás právě takové věci zajímají, chcete navázat na uplynulé roky a pokračovat právě v tomto projektu, ozvěte se na mail 273690@mail.muni.cz


Zaměřeno do EU

vedoucí projektu: Zbyněk Smetana

Nechcete nechat svoje seminárky ležet na disku nebo v útrobách ISu? Chcete si vyzkoušet publikační činnost, psát analytické články nebo čas od času napsat recenzi? Pak je projekt Zaměřeno právě pro Vás! Ve spolupráci s Global Politics a pod vedením Zbyňka Smetany si uděláte první zářezy v publikační historii.
Pokud se chcete zapojit, ozvěte se zamerenonaeu@gmail.com

publikované články: www.globalpolitics.cz/zamereno-na-eu
web: zamerenonaeu.webnode.cz
facebook: Zaměřeno na EU - Analytické centrum Studentské sekce IIPS


Debaty

vedoucí projektu: Michal Vít

Srdeční záležitost Studentské sekce, debaty, respektive diskuze. Cílem tohoto projektu je zprostředkovat studentům možnost prodiskutovat aktuální témata s odborníky, místními nebo externími, položit dotazy na témata, která na přednáškách zůstávají na kraji zájmu nebo úplně nepovšimnutá.
Pokud si chcete vyzkoušet zorganizovat debatu, vymyslet téma, vybrat a pozvat hosta a třeba i diskuzi odmoderovat, ozvěte se Michalovi na mail: vit.michal@yahoo.com



Filmový klub

vedoucí projektu: Honza Najman, Káťa Chytilová

Aktuální témata z trochu jiného pohledu zažijete ve Filmovém klubu. Promítání vybraných filmů a následná diskuze stimuluje nejen čistě akademické buňky, ale i Vaše kulturní já. Letos má Filmový klub i zbrusu nové promo, na které se můžete podívat na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=q0hUEhqfKR4
Pokud máte zájem o tenhle projekt, ozvěte se na mail najman.jan@seznam.cz
a nebo se podívejte na Facebooku Filmový klub SS IIPS


pořad Summit

vedoucí projektu: Lukáš Kuchta, David Kopecký

"Když chcete znát souvislosti" je heslo našeho pořadu na Rádiu R. Názory studentů a studentek na nejrozmanitější témata z oblasti mezinárodních vztahů, politologie a evropských studií, pořad se snaží dávat věci do souvislostí a přinést nový pohled na aktuální dění.
Navíc, pokud se zapojíte do přípravy pořadu, vyzkoušíte si práci v rádiu se vším všudy a navíc Vás budou poslouchat věrní posluchači jak živě, tak následně ze záznamu!
Pokud Vás zaujal právě pořad Summit, ozvěte se na porad.summit@gmail.com, nebo kopeckydav@gmail.com.


Toto jsou naše v současnosti běžící projekty, pokud Vám v nabídce něco chybí (jako třeba exkurze) a chtěli byste se zapojit právě do takových aktivit, neváhejte se ozvat na mail student@iips.cz, Vaší aktivitě se meze nekladou a určitě si budete moct zrealizovat právě Váš vysněný projekt!

Žádné komentáře: