čtvrtek 18. listopadu 2010

Diskuze s Aaronem E. Ringelem


S laskavým svolením organizačního týmu konference How to Communicate Politics (která proběhne na FSS příští týden, info na jejich FB), budeme mít možnost diskutovat s panem AARONEM E. RINGELEM!

Pan Ringel vedl kampaň republikánského kandidáta Michaela Grimma do Kongresu, v nedávno proběhlých doplňovacích volbách, a dovedl ji do úspěšného konce (nutno podotknout, že v dlouhodobě demokratickém okrsku).

info ke kampani: http://www.grimmforcongress.com/

Je to tedy ta nejfunfovanější osoba, která může promluvit o změně strategie volební kampaně republikánů, o jejich nových tématech, cílech a provedení! Pokud se jen trochu zajímáte o politický marketing, nenechte si diskuzi ujít!

Aby zajímavých námětů k diskuzi nebylo málo, tak se i aktivně účastnil války v Iráku, je to bývalý mariňák a má zkušenosti přímo z Ar Ramadi.
Toto téma se sice očividně odlišuje od politického marketingu, ale nabízí se jedinečná příležitost jak získat svědectví o válce v Iráku od jejího účastníka a případně i konfrontovat své názory a pohledy na věc s bývalým mariňákem, který "byl u toho".

Diskuze proběhne příští úterý, 23. listopadu, v místnosti U35, od 10 hodin. To Vám ovšem ještě zavčas připomene zanedlouho vytvořená událost..

Nakonec, ehm, maličkost, diskuze bude, vzhledem k původu hosta, samozřejmě probíhat v angličtině. Ale nedejte se tím odradit! Aby jste se mohli, i aktivně, zúčastnit, nemusíte umět anglicky jako rodilý mluvčí!

Poznamenejte si to do diáře, přijďte a nebojte se dozvědět se víc!!

Žádné komentáře: